Spara till pensionen

Att spara till pensionen på olika sätt är klokt. De flesta som arbetar har tjänstepensioner som betalas av sin arbetsgivare. Tidigare var det vanligt att du själv sparade i en privat pensionsförsäkring som var avdragsgill i deklarationen och skattades först när du tog ut den. Den möjligheten upphörde för några år sedan och vi har upptäckt att fler privatpersoner slutade då spara extra till sin pension.

Vi har alternativen och kan hjälpa dig att snabbt och klokt komma igång med ditt pensionssparande igen. Privatpersoner är mycket välkomna att prata pension och sparande med oss.

För dig som företagare så skall du ordna allt med pensioner och försäkringar själv om ditt företag inte har kollektivavtal. Kollektivavtalet löser pensionssparande och försäkringar för dina anställda men din egen tjänstepension skall du definitivt se över. Har du inte kollektivavtal gör vi pensions- och försäkringspaket för alla på företaget om du vill.

Du själv kan göra månadsinsättningar och extra insättningar på totalt 35% av din årslön. Vi är förmedlare som kan förmedla pensionslösningar från flera stora försäkringsbolag men du har bara oss som kontaktperson. Du kan själv vara mer eller mindre aktiv med dina placeringar beroende på vad du vill. Kontakta oss för en genomgång om vad som är bästa lösningen för dig!